« Nie ma nic gorszego nad udawanie dobroci. Udawanie dobroci odstręcza bardziej niż otwarte zło.»
historia:
- Jak masz na imię? - Vesper - Śliczne imię. Vesper martwisz się tym, czego nie masz? A może pomyślałabyś o tym, co masz? A co powiesz o tych wszystkich rzeczach, których nie masz i wcale nie chcesz ich mieć? - Nic mi o tym nie wiadomo. Mam stanowczo za dużo rzeczy, których nie chcę mieć. Między innymi raka. - Bardzo mi przykro. - Ale proszę mi wytłumaczyć, co się dzieje z moją matką. Bardzo cierpiała i nigdzie nie może znaleźć pociechy. - Musi znaleźć pociechę w swoim cierpieniu. Lily z trudem podniosła się z ławki. - Chyba tak. Gdzie jest ten pokój płaczu, proszę księdza? Proszę mnie tam zabrać. Zrobił nad nią znak krzyża. - Nosisz go ze sobą wszędzie, moje dziecko. Tak jak wszyscy cierpiący. Wszyscy wchodzimy do środka. Pytanie brzmi, czy z niego wychodzimy, czy zostajemy tam na zawsze? I kogo wciągamy ze sobą.
cechy charakteru Impulsywna, chaotyczna, egocentryczka, chociaż nie zawsze a zarazem introwertyczka, chociaż to jest dziwne, małomówna, ale jak trzeba to potrafi komuś wmówić wszystko, nie licząc wpływów alkoholu, ciekawska, za ciekawska, odważna, zdarza się, że jest paranoiczką.
poszukiwania - wolne ϟ opis, opis, opis, opis, opis
opis relacji, opis relacji, opis relacji, opis. opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis
opis relacji, opis relacji, opis relacji, opis. opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis opis relacji, opis relacji, opis relacji, opis. opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis
›› imię nazwisko
opis relacji, opis relacji, opis relacji, opis. opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis
opis relacji, opis relacji, opis relacji, opis. opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis opis relacji, opis relacji, opis relacji, opis. opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis, opis
›› imię nazwisko
Alice Stewart
→ liczba postów : 15
Temat: Re: Vesper Quinn Czw Sie 09, 2012 12:39 am
Daj mnie, że mnie kochasz, choć Ty jedna
Vesper E. Quinn
Admin
→ liczba postów : 62
Temat: Re: Vesper Quinn Czw Sie 09, 2012 1:07 am
Kocham miłością szczerą, piękną, jedyną i dziewiczą.