Vesper E. Quinn Admin → liczba postów : 62
| Temat: Cześć i czołem! Sro Sie 08, 2012 6:38 pm | |
| Z racji tego, że mam nadzieję pożyjemy tutaj długo i dłużej i jeszcze dłużej to fajnie by było, gdybyśmy znali się także nie tylko jako postaci jakie mamy, a także jako my "my". Nie naciskam, nie zmuszam, tylko zachęcam Tak więc jako, że ja jestem matką graficzną tego forum to może ja zacznę, Davidowa mam nadzieję, że mnie nie zje (nie zjesz, mnie prawda? :3). Tak w ogóle to Magda. Teraz do drugiej liceum będę szła, niechętnie bo niechętnie, ale co tam O i jak coś chcecie wiedzieć to, że tak powiem pytać, ale najpierw to o sobie proszę. |
|
Desire Connaway → liczba postów : 29
| Temat: Re: Cześć i czołem! Sro Sie 08, 2012 8:13 pm | |
| Oooo, to tak jak ja Aneta, głównie znana jako Silver i głównie z BHD. Też we wrześniu idę do drugiej LO, na rpg jestem od 4 lat. Hmmm ogółem żywotny ze mnie gracz i dorwać można mnie bardzo często, gdyby ktoś chciał umówić się na sesyjkę. Nie mam pojęcia co tam dalej mogę napisać Chyba każdy i tak dość nieźle mnie zna |
|
Satine I. Barthlody → liczba postów : 15
| Temat: Re: Cześć i czołem! Sro Sie 08, 2012 8:28 pm | |
| Dżasta się kłania, skąd kojarzyć możecie? Ourlife, to przede wszystkim, dużo było wszystkiego, więc powiem, że dżej na czarcie Skoro się wszyscy chwalą szkołą, to powiem, że zakończyłam edukację w technikum, a teraz czeka mnie pierwszy rok farmacji Jak coś.. to nie gryzę i z chęcią z kimś pogram w fabule, o. |
|
Ollie Lindquist → liczba postów : 19
| Temat: Re: Cześć i czołem! Sro Sie 08, 2012 9:02 pm | |
| no to ja też .
siemanko, jestem Aggie. w nadchodzącym roku szkolnym zdaję maturę. urodziłam się 14 grudnia 1994, jestem zodiakalnym strzelcem. żeby nie zanudzać, łatwo wywnioskować że jestem Belieberką, ale uwielbiam też One Direction, no i ogółem, pop. jakoś tak najbardziej mi wpada w ucho, poza elektroniką i rapem, na których punkcie mam totalnego kota. mówią, że jestem za stara na Justina Biebera i sikanie za nim, ale zwykle pokazuję takim ludziom środkowy palec. nie jestem silna, nie biję się, nie chodzę całe życie w dresie, a ludzie i tak gadają, żem dresiara ;d. na PBF-ach robię za starego wyjadacza, bo moje początki w takich grach sięgają czasów, kiedy byłam jeszcze radosną pokemoniarą, piszącą 3-linijkowe posty, a wszystkie moje postacie były kolejną wersją Mary Sue. no, poza błędami ortograficznymi.. co jeszcze? jestem pozytywną wariatką z ogromną wyobraźnią. niektórzy posądzają mnie nawet o chorobę psychiczną, ale spokojnie - to wszystko jest absolutnie naturalne. nie jestem wcale wredna, a ruda. noszę nerdy a do kujona/hipstera mi daleko nie lubię stereotypów. z radością wychodzę im naprzeciw ze swoim mieszanym stylem. jestem po prostu sobą, bo tak jest najwygodniej. i to by było na tyle. :3 |
|
| Temat: Re: Cześć i czołem! | |
| |
|